Få et uforpligtende tilbud

Billig maler til hele Storkøbenhavn & Nordsjælland

Vælg en erfaren og pålidelig maler du kan stole på SHD
 

Facader

​Få en pæn facade på dit hus

Facaden på dit hus eller din bygning er noget af det allerførste, som dine gæster eller dine kunder ser, når de besøger din bolig eller din virksomhed. Derfor kan det godt betale sig at få renoveret og malet facaden af professionelle fagfolk, der kan sikre dig et flot og veludført resultat.

​Hos SHD Maler har vi gennem årene specialiseret os i facaderenovering og maling af facade. Vi henvender os til dig, der skal have malet facaden på din bygning i for eksempel Lyngby, Herlev, Søborg, Bagsværd eller omegn. Vi udfører renovering og maling af facade for både private og erhverv. Det kan være alt lige fra private hjem til ejendomme og kontorbygninger.

Udhæng, Hegn, Skur, Carport

SHD kommer kvalitet i første række. Vores malere er alle faguddannede, og følger alle faglige guidelines, for at sikre dig et perfekt resultat. Vi benytter udelukkende kvalitetsmaling, eksempelvis GORI-træbeskyttelse og anden træbeskyttelse fra Dyrup. Som kvalitetsbevidste malere er vi selvfølgelig medlem af Danske Malermestre, og dermed også Malermestrenes Garantiordning.

Paneler, Vinduer og Døre

Når paneler og dørkarme fremstår nymalede, så fuldender det indtrykket af et indbydende og velholdt hjem. Maling af paneler og karme kan derfor tilføre hjemmet en flot finish, som lige løfter rammen om dit hjem og forbedrer helhedsindtrykket af huset.

Vægge og Lofter

Maling og behandling af vægge og lofter er den type af maleropgave, som vi har flest af hos Maler-Teamet. Som de fleste andre faglærte malere, så har vi rigtig mange opgaver med maling af lejligheder, huse og andre boliger. Derfor er det naturligt, at vi har mange opgaver med opsætning af filt, væv, tapet samt med maling af vægge og lofter. Vi hjælper også gerne dig med din maleropgaver lige meget om du er privatkunde eller erhvervskunde.

TOP